Belgium Netherlands Europe

Wat is CycLinks?CycLinks is een linkportaal voor wielerliefhebbers en personen die op zoek zijn naar een link in de "wieler"-sector. Door de unieke open geest van CycLinks kan elke gebruiker zelf links toevoegen aan de database. Zo wordt de database steeds aangevuld en "up to date" gehouden door meerdere personen.

RegistrerenOm uw link toe te voegen aan de database is een registratie vereist, zo bekomt u een unieke gebruikersnaam die dient als identiteit voor CycLinks (Wielernet). Indien u al een gebruikersnaam bezit op een andere website van Wielernet, kan u zich gewoon aanmelden onder deze gebruikersnaam. U dient zich niet opnieuw te registreren.

Voor de registratie dient u een "gebruikersnaam" te kiezen die nog niet in gebruik is. Daarnaast dient u ook een "wachtwoord" op te geven van minimum 6 kartakters, die niet dezelfde is als uw "gebruikersnaam". Om de registratie te vervolledigen is ook uw "e-mailadres" vereist.

Wenst u deel te nemen aan wedstrijden op CycLinks dan dient u ook nog uw "Voornaam", "Achternaam", "Straat + huisnummer", "Postcode + stad/gemeente", "Provincie" en "Land" op te geven. Deze gevens worden enkel door Wielernet gebruikt en nooit aan derde verleend. De persoonlijke gegevens dienen voor het verzenden van prijzen als u een wedstrijd wint.

Persoonlijke favorietenAls u geregistreerd bent kunt u zelf links toevoegen, hiernaast heeft u nog een voordeel. Want na registratie kan u ook persoonlijke links bijhouden. Een link toevoegen aan u persoonlijke lijst doet u door op "Toevoegen aan favorieten" te klikken op de link pagina. U lijst met u persoonlijke links vind u terug door rechts boven in het menu op "Favorieten" te klikken.

WedstrijdenOp regelmatige basis zal CycLinks wedstrijden organiseren waarbij de leden prijzen kunnen winnen. De enigste vereiste om te kunnen deelnemen aan de wedstrijden is een registratie op CycLinks (of een andere website van Wielernet) en het volledig invullen van de contactgegevens.

GebruikersnaamUw gebruikersnaam op CycLinks (Wielernet) kan niet worden veranderd. Uw gebruikersnaam is uw identiteit voor het bewerken en verwijderen van door u toegevoegde links op CycLinks.

Profiel bewerkenOm u profiel te bewerken gaat u na aanmelding naar de koppeling "Profiel" in het menu. Uw gebruikersnaam kan niet bewerkt worden omdat deze geldt als identiteit voor het toevoegen van links op CycLinks. Uw kan u "E-mailadres", "Voornaam", "Achternaam", "Straat + huisnummer", "Stad/gemeente + postcode", "Provincie" en "Land" bewerken. Als u wenst uw wachtwoord te veranderen, dient u op de koppeling "Wachtwoord veranderen" te klikken.

Link toevoegenIndien u een link wenst toe te voegen aan CycLinks dient u zich te registreren en aan te melden. Daarna gaat u in het menu naar de koppeling "Toevoegen". Hierna heeft u de keuze om een link toe te voegen zonder een afbeelding of met een afbeelding. Waarneer u een "URL", "Naam" (link), "Categorie" en "beschrijving" heeft ingevuld word de link geregistreerd in de database van CycLinks. Hiermee zal ook uw link verschijnen op de website van CycLinks.

Werd u link al toegevoegd?Werd een link die onder uw eigendom valt al toegevoegd en wenst u deze te bewerken, dan dient u ons te contacteren. Wij voegen de link toe aan uw gebruikersnaam, zodat u deze kunt bewerken. U kan ons contacteren via het contactformulier.

Link bewerkenOm een link te bewerken die door u werd toegevoegd, dient u na aanmelding in het menu naar de koppeling "Bewerken" te gaan. Hierna kan u een categorie selecteren waarin u de link die u eerder plaatste, wenst te bewerken. Door op de naam en url van de link te klikken gaat u naar de koppeling waar u de link kan bewerken.

U kan de "URL", "Naam", "Categorie", "Afbeelding" en de "Beschrijving" bewerken. Om de "Afbeelding" te bewerken dient u naar de koppeling "afbeelding bewerken" te gaan.

Link verwijderenOm een link te verwijderen die door u werd toegevoegd, dient u na aanmelding in het menu naar de koppeling "Verwijderen" te gaan. Hierna kan u een categorie selecteren waarin u de link die eerder plaatstte, wenst te verwijderen. Door op de naam en url van de link te klikken gaat u naar de koppeling waar u de link kan verwijderen.

Na bevesteging word de link definitief uit de database van CycLinks verwijderd.

AfmeldenNa aanmelding is het belangrijk dat u zichzelf steeds weer afmeldt indien u geen gebruik meer maakt van CycLinks. Dit om misbruik onder uw unieke gebruikersnaam te verkomen. Afmelden gebeurt door naar de koppeling "Afmelden" in het menu te gaan.

ContactU kunt ten alle tijden contact opnemen met de beheerder van CycLinks via het contactformulier.