Belgium Netherlands Europe

Opening CycLinksafb Vandaag gaat CycLinks van start, CycLinks is een link portaal voor wielerliefhebber en personen die op zoek zijn naar een website in de wielersector. Door de unieke open geest van CycLinks kan elke gebruiker zelf links toevoegen aan de database. Zo wordt de database steeds aangevuld en "up to date" gehouden door meerdere personen.

We hopen dan ook dat u als bezoeker actief deelneemt aan het toevoegen van links. Zo groeit de database dagelijks en word de website een compleet geheel. U helpt dan ook de mensen die opzoek zijn naar een bepaalde link in de wieler sector.

Indien u een website in de kijker wenst te zetten kan u een e-mail verzenden naar indekijker@cyclinks.be. Geef een korte motivatie waarom wij u website in de kijker moeten zetten.

We proberen onszelf steeds te verbeteren en blijven hard werken om de website zo optimaal mogelijk te houden voor u als bezoeker. Als u een daarom nog een leuk idee heeft voor CycLinks mag u ons ook steeds contacteren via het contact formulier of een e-mail sturen naar info@cyclinks.be.

...Terug